Δέρμα ανανεωμένο και λαμπερό με τη σειρά ενυδάτωσης και αποτοξίνωσης Detox Sothys!

Η μόλυνση είναι μια μορφή περιβαλλοντικής επίθεσης που μπορεί να επηρεάσει το δέρμα ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής (πόλη ή εξοχή) και είναι γνωστό ότι αποτελεί αιτία πρόωρης γήρανσης καθώς πυροδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και αποδυναμώνει την ενέργεια των κυττάρων.
Για τη μείωση των συνεπειών της μόλυνσης η Sothys δημιούργησε τη σειρά Detox Energie "Καθαρισμός προσώπου και θεραπεία αποτοξίνωσης", με την αποκλειστική τριάδα δραστικών συστατικών, όπως το εκχύλισμα οργανικού Elderberry για την προστασία και την εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών, τα αποτοξινωτικά βιομιμιτικά πεπτίδια για την σφαιρική αντιμετώπιση της μόλυνσης και την ενίσχυση της νεανικότητας και το οργανικό εκχύλισμα ρίζας Σιβηρικού Ginseng για την προστασία των κυττάρων και την διατήρηση και ενίσχυση της ενέργειάς τους.

25 05Από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, το δέρμα επαναφορτίζεται με ενέργεια, η νεανικότητά του αναζωογονείται, εμφανίζεται οξυγονωμένο, πιο ανθεκτικό στην κούραση και την μόλυνση, λαμπερό και ξεκούραστο. Ιδανική επιλογή για όλους τους τύπους επιδερμίδας, άνδρες και γυναίκες, πριν από άλλη περιποίηση ή κάποιο σημαντικό event.

Και μετά την πρώτη επίσκεψη;
Μετά την πρώτη επίσκεψη, μπορείτε να συνεχίσετε τη θεραπεία με τα “προϊόντα για το σπίτι” και να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας λαμπερή.
Ιδανικά αποτελέσματα μετά από τρεις συνεδρίες, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

 

Προϊόντα για το σπίτι:

Depolluting youth cream:
Δροσερή κρέμα / gel για την ενίσχυση του μικροβιώματος της επιδερμίδας που διαταράσσεται από τις συνέπειες της μόλυνσης. Χάρη στην τριάδα των δραστικών συστατικών, το θαλάσσιο σύμπλεγμα και το γλυκολικό οξύ, αντιμετωπίζει τις καθημερινές επιθέσεις, προσφέρει λάμψη στην κουρασμένη και άτονη επιδερμίδα και περιορίζει σημαντικά τη φθορά από τους ρυπογόνους παράγοντες της ατμόσφαιρας. Απλώστε πρωί και βράδυ σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό.

Energizing serum:
Δροσερό gel που «λιώνει» με εξαιρετικά ελαφριά υφή, κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες. Χάρη στην τριάδα των δραστικών συστατικών, τη μαγιά του κάκτου saguaro και το γλυκολικό οξύ, προσφέρει προστασία από τις φθορές που προκαλεί η μόλυνση στην επιδερμίδα, ενεργοποιώντας τη δράση των προϊόντων της καθημερινής περιποίησης και αυξάνοντας τη ζωτικότητα και τη νεανικότητά της. Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα πρωί και βράδυ κάτω από τη συνηθισμένη κρέμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και συνδυαστικά με άλλον ορό ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας.

Instant energizing corrector:
Προϊόν με εξαιρετική υφή που «μεταμορφώνεται» κατά την εφαρμογή ώστε να προσαρμόζεται σε όλους τους τόνους και τύπους επιδερμίδας. Η τριάδα των δραστικών συστατικών σε συνδυασμό με χρωστικές σε μορφή κάψουλας για την άμεση κάλυψη όλων των ατελειών και με το εκχύλισμα μανιόκας για μακρόχρονη λείανση παρέχει ομοιογένεια σε όλες τις επιδερμίδες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο και τον λαιμό ως βάση του μακιγιάζ πριν την εφαρμογή του make-up, ή και μόνο του για να “φωτίσει” το δέρμα σας και να του χαρίσει ομοιόμορφη λάμψη.

Protective depolluting essence:
Ενσωματώστε αυτό το εξαιρετικό προϊόν στην τελετουργία της καθημερινής σας περιποίησης, που χάρη στην τριάδα των δραστικών συστατικών και το εκχύλισμα Marshmallow λειτουργεί σαν προστατευτική ασπίδα κατά της περιβαλλοντικής μόλυνσης. Με ειδικό ρύγχος που παρέχει την απαιτούμενη ποσότητα προστασίας, θα “τυλίξει” την επιδερμίδα με ένα ενυδατικό πέπλο. Λίγες σταγόνες από αυτό το essence με τη μοναδική υφή στην παλάμη σας, αρκούν για να το απλώσετε στο πρόσωπο και τον λαιμό με ελαφρά χτυπηματάκια. Θα το χρησιμοποιήσετε την ημέρα μετά την κρέμα για προστασία, και το βράδυ πριν την κρέμα για να ενισχύσετε την προστατευτική ικανότητα της επιδερμίδας.


Εμπιστευτείτε τα γαλλικά επαγγελματικά προϊόντα SOTHYS με τις υψηλότερες και αυστηρότερες προδιαγραφές (ISO 9001, ECOCERT, AFSSAPS, OHSAS) που είναι απόλυτα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον!


Κλείστε το ραντεβού σας και απολαύστε τα οφέλη της θεραπείας!